Restaurang

Catering

Catering

Vi på Hotel Vännäs är stolta över vårt kök och matsal. Glada över att kunna samarbeta med så många lokala producenter som möjligt. Vi lägger största focus på gästen välmående, allt från den personliga servicen till maten som är lagad med omsorg och respekt för varje råvara. Det har vi tagit med oss till våra cateringmenyer.

Är man mindre än 15 personer som beställer catering, hänvisar vi er till våran a la carte meny eller ringa till oss.
Annars gäller minimum 15 personer och beställning minst 5 dagar för samtliga cateringbuffe.

Vännäs buffé

– Marinerad kycklingfilé i caesardressing
–  Ört & vitlöksmarinerad fläskfilé
– Paj fylld med Chevré, päron, valnöt och bladspenat
– Krämig potatissallad
– Blandsallad med vad säsongen har att erbjuda
– Husets bröd med vispat smör
– Dragon & dijon cream
230 kr / per person

Amerikansk buffé

– Pulled pork
– Ribs
– Buffalo wings
– Bakpotatis
– Creamed corn
– BBQ-sås
– Nachos
– Coleslaw med äpple och salladslök
– Tomat, lök och koriandersallad
200 kr / per person

Lyx, lyx, lyx

– Dubbelmarinerad oxfilé (serveras kall)
– Mjukbakad rödingfilé med citronmajonnäs (serveras kall)
– Potatisgratäng
– Marinerade rostade rotsaker ( varieras beroende på säsong)
– Tomatsallad med picklad lök och fetaost
– Sallad med fänkål, lök, rädisor & råhyvlade morötter
– Rödvinssås
350 kr / per person

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt