Jobba hos oss

Välkommen med din ansökan

Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell och restaurang med strävan att få Vännäs mer levande.
Vi har en mycket omtyckt restaurang och bar där vi har allt från luncher, a la carte middagar, bufféer, cateringar, bröllop, fester, julbord, vinprovningar, begravningar med mera. Söker du en härlig arbetsplats där du blir en del av teamet/familjen och alla strävar efter att ge våra gäster en fin upplevelse hotellgäst som restauranggäst.
Företaget ägs idag lika av Bert-Ove, Lisa och Simon. Där Bert-Ove och hans syster började driva Hotel Vännäs 2005 och 2023 klev Kathrine dotter (Lisa) och Bert-Oves son (Simon) in när Kathrine ville gå i pension.
Hotellet har sedan 2005 utvecklats och blivit en central mötesplats såväl Vännäsbor som hotell och konferensgäster.
Vi är i dagsläget 12 anställda + extrapersonal

Vårt motto; Hos oss ska du känna dig hemma. Familjehotellet med personlig prägel och där stadspulsen känns långt borta. Oavsett om du kommer för boende, god mat eller konferens, för att njuta av värdefull familjetid eller gifta dig.
På Hotel Vännäs får du tid för något som betyder något för dig.
Hotellet har 8 enkelrum, 15 dubbelrum, 2 konferensrum, restaurang för 140 sittande gäster och vi driver även bad och camping.

Vi söker nu nya medarbetare till vårt team:
Kock, a la carte. Heltid, tillsvidare
Arbetslivserfarenhet är meriterande, 5-års erfarenhet eller mer

Om jobbet

Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock för fast anställning.

Som person är du ambitiös, självgående och har ett brinnande intresse för matlagning. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning med stark känsla för kundservice. Kockutbildning samt några års erfarenhet av a la carte-matlagning är ett krav.

I gengäld erbjuds du ett omväxlande, kreativt och utvecklande kockjobb i en prestigelös miljö med humana arbetstider. Du är med och påverkar allt från menyernas innehåll till inköp och planering. Vi kan även hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Vi lägger stor vikt vid personlig kemi, att du ska trivas i vårt härliga team.

Ansökan hanteras löpande så skynda sök.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: Löpande

Kontaktperson: Lisa Persson, ägare och kökschef. jobb@hotelvannas.se

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 64 MB, Max antal filer: 2.

    Hej! Vad vill du göra?

    • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

    Kontakt