Jobba hos oss

Välkommen med din ansökan

Vi söker nu nya medarbetare till vårt team:

Kock, a la carte. Heltid, tillsvidare
Arbetslivserfarenhet är meriterande, 3-års erfarenhet eller mer

Hotel Vännäs är ett litet och familjärt hotell med bred restaurangverksamhet. På menyn blandas svenska klassiker med modern matlagning. Vi serverar dagens lunch och a la carte samt bedriver catering och arrangerar en stor mängd bröllop, julbord och andra festligheter. Vi värdesätter kvalitetstänkande, noggrannhet, flexibilitet och att du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Vi söker nu kock för fast anställning.

Som person är du ambitiös, självgående och har ett brinnande intresse för matlagning. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning med stark känsla för kundservice. Kockutbildning samt några års erfarenhet av a la carte-matlagning är ett krav.

I gengäld erbjuds du ett omväxlande, kreativt och utvecklande kockjobb i en prestigelös miljö med schyssta arbetstider. Du är med och påverkar allt från menyernas innehåll till inköp och planering. Vi kan även hjälpa dig med boende om det skulle behövas. Vi lägger stor vikt vid personlig kemi, att du ska trivas i vårt härliga team.

Ansökan hanteras löpande så skynda sök.

Välkommen med din ansökan! Fyll i formuläret nedan.

Sista ansökningsdag: Löpande

Kontaktperson: Lisa Persson, lisa@hotelvannas.se ägare och kökschef.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 64 MB, Max antal filer: 2.

    Hej! Vad vill du göra?

    • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

    Kontakt