- Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 115 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 18
Måndag
# Korv stroganoff med ris
# Tortellini fylld med ricotta och spenat serveras med tomatsås
Tisdag
# Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
# Sej med smörstekt potatis & primör sallad
Onsdag:
# Lunchen stängd 1.a maj
#
Torsdag:
# nötfärslåda med potatis, gräddsås & lingonsylt
# Pasta gratäng med skaldjur
Fredag:
# Kyckling Picata med stekt ris med grönsaker & tomatsås
# Kolja med potatismos, betor, kapris samt brynt smör
Veckans vegetariska:
Mån- Ons: Paj med pulled jack fruit & fyra sorters ost
Tors- Fre:
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier!