Restaurang

Lunch

Lunch

Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost  från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 100 kr
Måndag-fredag, 10.30-14.00

Veckans matsedel: v.2

Måndag:
# Fylld falukorv med potatispuré
# Rökt lax med potatis- och squachplättar

Tisdag:
# Kalv Wallenbergare, skirat smör, potatismos samt gröna ärtor
# Biffstroganoff med ris & inlagd gurka

Onsdag:
# Crepés fylld med svampstuvning, gratineras med Västerbottensost
# Fiskgratäng med kokt potatis

Torsdag:
# Brässerad kycklingklubba med rostad potatis & rotsaker serveras med oliv & feta ost crème
# Viltskav med potatismos

Fredag:
#
Fläsk schnitzel med stekt potatis & bearnaisesås
# Dagens fisk med krämig potatis och rotselleri samt mojorojo

Veckans vegetariska: Potatis & squashplättar med stekt svamp & haloumi

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt