Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 100 kr
Måndag-fredag, 10.30-14.00
Veckans matsedel: v.20
Måndag:
# isterband med dillstuvad potatis & inlagda rödbetor
# thaigryta med cocosmjölk, grönsaker & karre samt ris
Tisdag:
# lasagne
# fisk & skaldjursgryta med aioli
Onsdag:
#Pasta carbonara
# Risotto med tomat, kycklingfilé & örtcreme.
Torsdag:
# Panerad spätta med remouladsås & kokt potatis
# Ärtsoppa & Pannkaka med klassiska tillbehör.
Fredag:
#Raggmunkar med stekt fläsk & rårörda lingon
# Långbakad högrev med lök & grönkål, potatispuré samt chilimajonnäs
Veckans vegetariska:
# quesidillas fylld med b.l.a mossarella & tomat.