Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 120 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 12
Måndag:
# Köttfärslimpa på Rödålundsko med bacon, ädelost och kokt potatis
# Pasta med svamp, fetaost, dill & citron
Tisdag:
# Krispig fisk med buljong kokt potatis & rotfrukter serveras med skagenröra
# Mormors kålpudding på Rödlunds ko serveras med kokt potatis & rårörda lingon
Onsdag:
# Lammfärsbiffar med tzatziki & klyftpotatis
# Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg
Torsdag:
# Svenskt fläsklägg på med rotmos, rostad lök & dijonaise
# Porterstek på svenskt nötkött med kokt potatis, porter sås & gelé
Fredag:
# Lax med kokt potatis samt Cherry & dillsås
# Fläskschnitzel på Norrländsk gris fylld med rökt skinka, lagrad ost serveras med rödvinssås
Veckans vegetariska:
Mån- Ons: Kikärts curry gryta med ris
Ons- fre:
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier eller om du undrar över ursprung!