Restaurang

Lunch

Lunch

  1. Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost  från grunden med en varierande matsedel som byts
    vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
    Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 115 kr
    Under sommaren serveras även några Lunch alá carte rätter.

Måndag-fredag, 10.30 – 14.00

Måndag
# Fylld falukorv med potatismos
# Kycklinggryta på lår & vingar, med vittvin, tomat, chili & grädde samt kokt färskpotatis

Tisdag
# Potatis & squash plättar med kallrökt lax & gräddfil 
# Biff & rödcurry med kokosmjölk & ris

Onsdag:
# Kalv wallenbergare med potatismos, gröna ärtor & skirat smör
# Crepes fylld med champinjon stuvning, gratineras med västerbottensost

Torsdag:
# Viltskavs gryta med potatismos
# Krispig sej med tabbouleh & lime dressing

Fredag:
# Fläskschnitzel med bearnaisesås & stekt potatis
# Soja marinerad lax med glasnudelsallad med citrongräs, chili, ingefära

Veckans veg:
Mån – Kimchi Fritters med picklad gurka, siracha & majonnäs
Tor- fre: Lokal pumpa, kål, broccoli  & potatis med ädelost dipp & picklat päron

 

(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)

 

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt