- Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 115 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 49
Måndag:
# Köttfärslimpa med kokt potatis & gräddsås
# Kyckling filé med rostad majs crème & rostad potatis
Tisdag:
# Panerad fisk med kokt potatis & ägg & kapris majonnäs
# Kålpudding med gräddsås & kokt potatis samt rårörda lingon
Onsdag:
# Shepherd´s pie (Lammfärs gratäng med grönsaker, potatismos & ost)
# Gräddstuvad pyttipanna med inlagda rödbetor
Torsdag:
# Lunch korv med stuvade morötter & kokt potatis
# Rödcurry med cocos mjölk, strimlad biff & grönsaker samt ris
Fredag:
# Schnitzel med bearnaisesås & rostad potatis
# Dagens fisk med potatismos & citrussås
Veckans vegetariska:
Mån- Tis: haloumi med rostad potatis & rostad majscremé
Ons- fre:
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier!