- Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 115 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 37
Måndag:
# Stekt asiatisk kyckling med stekt ris med grönsaker
# Chili på högrev med potatismos
# stekt fläsk med löksås & kokt potatis
Tisdag:
# Lax pudding med skirat smör
# Fläsk Tonkatsu (Panko panerad kotlett) med teriyakisås, asiatisk coleslaw & ris
Onsdag:
# Grekiska köttfärsbiffar med rostad potatis & fetaostssås
# Cannelloni fylld med rökt skinka & spenat, gratineras med tomatsås
Torsdag:
# Oxbringa med potatispuré, rödvinssky & pressgurka
# Dill kyckling med kokt potatis
Fredag:
# Grillad karré med rostad kulpotatis & svampsås
# Fish cakes med qinoa & sötpotatis, serveras med rostad potatis & lime dressing
Veckans vegetariska:
Mån- Ons: Lins limpa med stektris & grönsaker
Ons- Fre:
Veckans Soppa: Blomkål & champinjon soppa
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier!