Restaurang

Lunch

Lunch

Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost  från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 120 kr

Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 12

Måndag:
# Köttfärslimpa på Rödålundsko med bacon, ädelost och kokt potatis
#
Pasta med svamp, fetaost, dill & citron

Tisdag:
# Krispig fisk med buljong kokt potatis & rotfrukter serveras med skagenröra
#
Mormors kålpudding på Rödlunds ko serveras med kokt potatis & rårörda lingon

Onsdag:
# Lammfärsbiffar med tzatziki & klyftpotatis
#
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg

Torsdag:
# Svenskt fläsklägg på med rotmos, rostad lök & dijonaise 
# Porterstek på svenskt nötkött med kokt potatis, porter sås & gelé 

Fredag:
#
Lax med kokt potatis samt Cherry & dillsås
# Fläskschnitzel på Norrländsk gris fylld med rökt skinka, lagrad ost serveras med rödvinssås

Veckans vegetariska:
Mån- Ons: Kikärts curry gryta med ris 
Ons- fre:

(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier eller om du undrar över ursprung!

 

 

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt