Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 120 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 28
Måndag:
# Skinkstek med gräddsås & kokt potatis
# Lammfärs järpar i tomatsås med grönsaks ris
Tisdag
# Laxpudding med skirat smör
# Gräddig salsicciapasta med citron, chili & tomat
Onsdag:
# Biff ala Lindström med kokt potatis& gräddsås
# ”Grekisk” pytt med haloumi
Torsdag:
# Oxbringa med potatismos, pepparrotssås & Inlagd gurka
# Vitvins brässerad kycklingklubba med rostad potatis & rostad vitlöks majonnäs
Fredag:
# Ugnsbakad Lax med citron & dillmajonnäs & kokt potatis
# Kotlettrad med rostad färsk potatis & bearnaisesås
Veckans vegetariska:
Mån-Onsdag :
Ons- Fredag:
Veckans sallad: asiatisk glasnudelsallad med räkor
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier eller om du undrar över ursprung!