- Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 115 kr
Under sommaren serveras även några Lunch alá carte rätter.
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Måndag
# Fylld falukorv med potatismos
# Kycklinggryta på lår & vingar, med vittvin, tomat, chili & grädde samt kokt färskpotatis
Tisdag
# Potatis & squash plättar med kallrökt lax & gräddfil
# Biff & rödcurry med kokosmjölk & ris
Onsdag:
# Kalv wallenbergare med potatismos, gröna ärtor & skirat smör
# Crepes fylld med champinjon stuvning, gratineras med västerbottensost
Torsdag:
# Viltskavs gryta med potatismos
# Krispig sej med tabbouleh & lime dressing
Fredag:
# Fläskschnitzel med bearnaisesås & stekt potatis
# Soja marinerad lax med glasnudelsallad med citrongräs, chili, ingefära
Veckans veg:
Mån – Kimchi Fritters med picklad gurka, siracha & majonnäs
Tor- fre: Lokal pumpa, kål, broccoli & potatis med ädelost dipp & picklat päron
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)