Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 110 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Måndag:
# Köttgryta på norrländsk högrev, vindelrökt sidfläsk, svamp & tomat serveras med potatispure
# stuvade makaroner & stekt falukorv
Tisdag
# brunabönor & stektfläsk med kokt potatis
# Fish cake & couscous sallad med granat äpple & fetaost
Onsdag
# Pollo cacciatore (italiensk pasta m kyckling, bacon, tomat & oliv.
#Köttfärs burritos med Salsa & gräddfil
Torsdag
# Kalvlever anglais med kokt potatis, gräddsås, kapris, lök & bacon
# Koriansk BBQ-gris med nudlar, toppas med koriander & chili
Fredag
# Chili på högrev med bönor, serveras med ris
# Helstekt kotlett med bearnaisesås & ratatouille samt stekt potatis
Veckans veg:
Måndag:
Tisdag-fredag: morots & haloumibiffar med couscous sallad
Veckans Soppa: krämig blomkålssoppa