Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 120 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 26
Måndag:
# Köttfärslimpa med bacon, serveras med kokt potatis och ädelostsås
# Kycklingpanna med soltorkade tomater, oliver, basilika, grädde och serveras med ris
Tisdag
# Pulled pork med svarta bönor, råris, chipottlemajjo och mangosalsa
# Bakad fisk med kokt potatis och skagen
Onsdag:
# Lammfärs spätt med tzatziki och rostad potatis
# Gräddstuvad pytt i panna och ägg
Torsdag:
# Porter stek med varma grönsaker och portrersås och kokt potatis
# Chili con carne med ris
Fredag:
# Lax med kokt potatis och sherry- och dillsås
# Fläskschnitzel fylld med rökt skinka och lagrad ost serveras med rostad färsk potatis och rödvinssås
Veckans vegetariska:
Mån-Onsdag : Broccoli och blomkålsgratäng gratineras med ost serveras med potatis
Ons- Fredag: Polenta panerad zucchini med sirasha majonnäs och rostad potatis
Veckans sallad:
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier eller om du undrar över ursprung!