Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 115 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 6
Måndag:
# Isterband med dillstuvad potatis & Inlagda rödbetor
# Thai gryta med grönsaker, karré, grönsaker & ris
Tisdag:
# Lasagne
# Saffransdoftande fisk & skaldjurs gryta med aioli
Onsdag:
# Pasta carbonara
# Kyckling med svamp risotto & ört crème
Torsdag:
# Panerad spätta med kokt potatis & remuladsås
# Kinesisk fläsk wok med krispig aubergine, sichuanpeppar & ris
Fredag:
# Raggmunkar med stekt fläsk & rårörda lingon
# Dragen högrev med kål & lök samt potatismos
Veckans vegetariska:
Mån- Tis: Rödcurrygryta med grönsaker, linser & ris
Ons- fre: quesadillas fylld med mosarella, , tomat & lök
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier!