- Här på Hotel Vännäs lagar vi hemlagad husmanskost från grunden med en varierande matsedel som byts
vecka för vecka. Vi använder svenskt eller närproducerat kött och kyckling, och färsk fisk.
Dagens lunch, ink. dryck, kaffe och salladsbuffé. 115 kr
Måndag-fredag, 10.30 – 14.00
Vecka: 17
Måndag
# Grillad chorizo med potatispuré, picklad kålsallad & rostad lök
# Kyckling med krämig risoni
Tisdag
# Sjömansbiff med gelé
# Poki bowl med suchi ris, grissida, sojabönor, mango & picklad lök
Onsdag:
# Fisk gratäng med duchesse potatis
# Plommonspäckad karré med rostad potatis & svampsås
Torsdag:
# Ärtsoppa och pannkakor med klassiska tillbehör
# Pannbiff på Rödålundsko med skysås & kokt potatis samt stekt lök
Fredag:
# Asiatisk fiskbiff med nudelsallad & limedressing
# Grillad karré med citron & vitlök med rostad potatis & pepparsås
Veckans vegetariska:
Mån- Ons: Hel bakad rotselleri & morot med gråärtshummus & frö topping
Tors- Fre:
(Vi reserverar oss för att ändringar i menyn kan förekomma)
Fråga oss vid allergier!