Restaurang

A la carte

A la carte

Menyn  serveras:  Onsdag-Lördag från 13.00
Allt kött på menyn är Svenskt, kvällens stycknings detalj är från Rödålund, Vill du veta mer om ursprung- fråga oss 

Förrätter

Rencarpaccio & Västerbottensostcréme 145kr
Picklade rotsaker, jordärtskockschips, lingon & parmesan

Krämig havskräftsoppa & Pilgrimms ”fritters” 145kr
Semitorkad tomat, dill, västerbottensost crème, inlagd fänkål

Löjrom från Kalix & krispig potatis 165kr
Hängd gräddfil, picklad lök, dill

Varmrätter:

Krispig Torsk & Vintersallad 310kr
Sandefjordsås, Blod apelsin, friterad potatis & sichuan

Kvällens  kvällens styckningsdetalj men på ko 330kr
”Lökringar”, vintergrönt, grönpepparsås  & parmesanslungade pommes

Hotellets högrevsburgare ”korian style” 225kr
Gochuangdressing, kimchi, picklad gurka med chili & parmesanslungade pommes samt dipp

Husets handvevade pasta 270kr
Tortellini fylld med svamp crème, krispig svamp & savoy kål, rotselleri, parmesan & hasselnöt

Dessert:

Saffran & vanilj soppa med hjortron sorbé 135kr
Mandelbiskvi

Churros med Nutelladipp 125kr
 Husets vaniljglass

Tryffel 45kr

 Kvällens glass skopa 65kr

För att vi ska kunna ge er bästa tänkbara service så boka gärna bord =)
0935-10930

Vid allergier: fråga oss!

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt