Restaurang

A la carte

A la carte

Förrätter

  • Krispig jordärtskocka, 90 kr
    Dillmajonnäs, picklad lök samt riven manchego

 

  • Rödbetsgravad röding, 115 kr
    Kålrabbipuré, betor, fermenterade senapsfrön och krispig wontonblad

 

  • Helgens råbiff, 130 kr/230 kr
    rökt majonnäs, picklad lök, jordärtkock- och grönkålschips samt riven manchego.
    En helportion serveras med pommes. (endast fredag och lördag)

 

Varmrätter

  • Mackornas macka av skogens konung, 195 kr
    Tjälknöl på älg, rökt majonnäs, kantareller, svecia, karamelliserad lök, picklad lök och lingon allt serveras på husets briochebröd tillsammans med pommes

 

  • Hälleflundra & morot, 280 kr
    Morotspuré med sveciaost, dillskum, rostad morot och strössel

 

  • Kantarellravioli, 265 kr
    brynt smör, dillskum, strössel samt grönkål

 

  • Ryggbiff från svenska gårdar, 280 kr
    Rödvinssås med svart vitlök och fermenterad svamp, kantarellcreme, stekt svamp med vindelrökt sidfläsk och grönkål

 

Dessert

  • Blåbärscheesecake, 105 kr
    Vaniljglass, chokladcrème och fermenterade blåbär

 

  • Vaniljpannacotta och rostad chokladkaka, 100 kr
    Rostade hasselnötter och myltade hjortron

Hej! Vad vill du göra?

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt