Menyn serveras: Onsdag – Lördag från 13.00-20.00
Förrätter
# Kantarellmacka med extra allt | 150 kr
Kantareller från Vännäs, karamelliserad lök, färskost, picklad lök, riven Tarsmyranost och dill
# Ramen på svamp med älgdumplings | 150 kr
Jordärtskocksemulusion, rotsaksnudlar
(går att få vegetarisk)
# Sotad råbiff på norrländskt innanlår | 135 kr
Rökt misomajonnäs, purjolöksolja, picklad kantarell, senapsfrö och potatischips
Huvudrätter
# Agnolotti fylld med svamp och färskost | 280 kr
Tomatconcassé, krondill, jordärtskocksemulusion samt surdegsfriterade örter
# Kvällens styckningsdetalj på norrländsk ko | 345 kr
Lappskojs på Vindelrökt sidfläsk och karamelliserad lök, grillad relish och rödvinssky
# Pannstekt gös och blåmusselsås | 330 kr
Bränd purjolöksolja, potatispuré, variation på kål samt surdegsfriterade örter
Desserter
# Pallade äpplen och honungsstekt brioche | 125 kr
Vaniljglass
# Tiramisu med en tvist | 75 KR
# Hjärtat av kladdkakan | 125 KR
Eldad yoghurt och rårörda drottningbär från Vännäs
Vid allergier eller ursprungs information, fråga oss!
