Menyn serveras: Onsdag-Lördag från 13.00
Allt kött på menyn är Svenskt, kvällens stycknings detalj är från Rödålund, Vill du veta mer om ursprung- fråga oss
Förrätter
Rencarpaccio & Västerbottensostcréme 145kr
Picklade rotsaker, jordärtskockschips, lingon & parmesan
Krämig havskräftsoppa & Pilgrimms ”fritters” 145kr
Semitorkad tomat, dill, västerbottensost crème, inlagd fänkål
Löjrom från Kalix & krispig potatis 165kr
Hängd gräddfil, picklad lök, dill
Varmrätter:
Krispig Torsk & Vintersallad 310kr
Sandefjordsås, Blod apelsin, friterad potatis & sichuan
Kvällens kvällens styckningsdetalj men på ko 330kr
”Lökringar”, vintergrönt, grönpepparsås & parmesanslungade pommes
Hotellets högrevsburgare ”korian style” 225kr
Gochuangdressing, kimchi, picklad gurka med chili & parmesanslungade pommes samt dipp
Husets handvevade pasta 270kr
Tortellini fylld med svamp crème, krispig svamp & savoy kål, rotselleri, parmesan & hasselnöt
Dessert:
Saffran & vanilj soppa med hjortron sorbé 135kr
Mandelbiskvi
Churros med Nutelladipp 125kr
Husets vaniljglass
Tryffel 45kr
Kvällens glass skopa 65kr
För att vi ska kunna ge er bästa tänkbara service så boka gärna bord =)
0935-10930
Vid allergier: fråga oss!