A la carten stängd lördag 9/4
Förrätter:
# Eldad terinne på Pilgrimsmussla 125kr
Gurka, vattenkrasse & örtig emulsion
# Svensk Mozzarella från Ängsholmens gårdsmejeri 125kr
Friterad kronärtskocka, mandel, krutong & örter
# Majs & jalapeñokrokett 90kr
blomkålstabbouleh
Varmrätter:
# Svensk Vårkyckling & kycklingbuljong med fermenterad champinjon 240kr
Ljummen sallad på rabarber, spetskål, purjolök, ägg-&-västerbottensostcrème, picklade senapsfrön
# Eldad rotselleri med brynt hasselnötssmör 210kr
Ljummen sallad på rabarber, spetskål, purjolök, ägg-&-västerbottensostcrème, picklade senapsfrön
# Kummel rygg 275kr
Sparrispuré, citronmarinerad sparrissallad med blåmusselsås
# Lamm från Forsbacka 320kr
Rostbiff & korv med ramslök, rökt aubergine & tomat, Puylinser, anis sky & Pepparrotsmajonäs
# Husets Högrevsburgare 180g 190kr
Ört crème, semitorkad tomat, gruyèreost friterad vårlök & pommes
# Premium Ryggbiff från Norrländska gårdar 320kr
Eldad rotselleri med brynt hasselnötssmör, grillad vårlök och sparris, rödvinssås samt smör på fettkappa & pommes
Dessert:
# Rabarber & vanilj 95kr
Gjuten rabarber crème, spritsad cheesecake, maräng, inlagda rabarber & körver
# Friterad Munk & salt karamellglass 95kr
Chokladsås
Vid allergier, fråga personalen!