A la carten har öppet onsdag – lördag
För att vi ska kunna ge er bästa tänkbara service så boka gärna bord =)
Förrätter
# Rökt röding, 135 kr
gräddfils skum, potatischips, dill pulver och Kalix löjrom
# Asiatisk aubergine och tomat tartar, 115 kr
med rispapper, nori, sesam samt pepparrot, ingefära och lime majonnäs
Varmrätter
# Skreitorsk, 330 kr
Rygg och kind, broccoli och jalapeño kräm, citron och blåmusselskum med potatis krokett, pickad kålrabbi och vattenkrasse
# Rödålunds ko (kvällens styckningsdetalj), 330 kr
Svartpeppar sky, bearnaise smör på fettkappa, grillad grön sparris och vårlök
# Husets högrevs burgare, 200 kr
Ramslöks majonnäs, semi torkad tomat, rucola, Billinge ost och friterad vårlök
# Hotellets ravioli med ricotta och spenat, 250 kr
Ramslöks skum och knippe morot
Dessert
# Creme brulée , 125kr
med tonka och myltade hjortron
# Bakad choklad & popcorn glass, 125kr
Salt kolasås & kanderade popcorn
# Rabarber, rabarber & rabarber 125kr
som Yoghurtglass, bakade, crème & krutonger
Vid allergier: fråga oss!