A la cartén serveras måndag-lördag från kl. 13.00,
( mån-tis serveras eventuellt en begränsad a la carte)
Lördag 30/9 kommer det finnas a la carte erbjudande. Hela menyn är inte tillgänglig,
Vi reserverar oss för att menyn kan utgå för abonnerade kvällar eller andra teman tex grillbuffè. för att vara säker, boka bord! Varmt välkomna=
* = Dryckesrekommendation
Förrätter:
# Chips & dipp 65kr
Friterat skal, gräddfil, stenbitsrom, dill
# Pumpa & havtorn 105kr
Carpaccio, parmesan, rostade hasselnötter, salvia
* Weingut Julius Sauvignon Blanc, Rheinhessen Tyskland 125/500kr
#Råbiff på älg 125kr
Granskott, beta, anismayo
* Mourat Roquin de Jardin, Pinot noir, Loire, Frankrike 130 /550kr
Huvudrätter:
# Hotellets högrevsburgare, 195kr
Pepparrotsmajonnäs, karamelliserad lök, krispsallad & pommes
* Bunch of Grapes, Zinfandel, Kalifornien, USA. 115kr/450 kr
# Svensk oxfilé & krokett på högrev, 325kr
Potatiskaka, kaffe- & rödvinssås, dukkah, rostad persiljerot & jordärtskockpuré
(innehåller mandel &, pistage & hasselnötter)
* La Muse Papilles, Cotes du Rhone Frankrike 135/ 580kr
# Kolja & havskräfta, 315kr
Havskräftsås, dragon, inlagda tomater & frasig potatiskrutong
* Weingut Julius Chardonnay, Rheinhessen Tyskland 125/480kr
# Steak Sandwich på husets levain, 225kr
Pepparrotsmajonnäs, karameliseradlök, friterat skal, parmesan & picklad lök
* La Matota Barbera d´Asti, Piemonte Italien 150kr/600kr
# Mandelpotatis, blomkål & Västerbottensostkrokett 225kr
Jordärtskockspuré, picklad beta & rå hyvlad beta
* Mourat Roquin de Jardin, Pinot noir, Loire, Frankrike 130 /550kr
Dessert:
#Skogshallon & fänkåls glass 95kr
Pannacotta & maltsmul
#Chokladganache & sorbé 95kr
hallon & blåbärcrème, morots sponge cake & kak crunch
# Kvällens glassmak 55kr
Boka gärna bord, 0935-10930