Januarirea-meny

Förrätt:

Gratinerad chevreost toast
Toppad med rödlökschutney & ruccola

65 :-

Varmrätter:

Svensk entrecote
Serveras med potatisgratäng, rödvinssås

västerbottensostsmör & slungande primörer
179 :-

Rödingfilé stekt på skinnsidan
Serveras med risotto smaksatt med

norrglimt samt svampbuljong
179:-

Kotlettrad
Serveras med tjocka pommes & bearnaisesås

& mixad sallad
129:-

Dessert:

Mjölkchoklad och vitchoklad pannacotta
med bärkompott
65:-

3-rätters meny
275:-

Barnmeny:

Kotlettrad
med pommes & bearnaisesås
60:-
Hamburgertallrik
Från 45 :-

Öppettider À la carte.
Måndag-Lördag
16.00-20.00

Är ni ett sällskap som är intresserad av en annan meny, eller äta en söndag?
Ring för meny förslag och rådfråga någon av våra duktiga kockar. 0935-109 30.

Meny