Höstmeny

  1. Hem
  2. Höstmeny

Öppettider:
A la carten är öppen onsdag-lördag 15.00-20.00 (lördagar 13.00)

Förrätter

Krispig jordärtskocka, 90 kr
Dillmajonnäs, picklad lök samt riven manchego

Rödbetsgravad röding, 115 kr
Kålrabbipuré, betor, fermenterade senapsfrön och krispig wontonblad

Helgens råbiff, 130 kr/230 kr
Rökt majonnäs, picklad lök, jordärtkock- och grönkålschips samt riven manchego.  
En helportion serveras med pommes. (endast fredag och lördag)

Varmrätter

Mackornas macka av skogens konung, 195 kr
Tjälknöl på älg, rökt majonnäs, kantareller, svecia, karamelliserad lök, picklad lök och lingon allt serveras på husets briochebröd tillsammans med pommes

Hälleflundra & morot, 280 kr
Morotspuré med sveciaost, dillskum, rostad morot och strössel

Kantarellravioli, 265 kr
Brynt smör, dillskum, strössel samt grönkål

Ryggbiff från svenska gårdar, 280 kr
Rödvinssås med svart vitlök och fermenterad svamp, kantarellcreme, stekt svamp med vindelrökt sidfläsk och grönkål

Dessert

Blåbärscheesecake, 105 kr
Vaniljglass, chokladcrème och fermenterade blåbär

Vaniljpannacotta och rostad chokladkaka, 100 kr
Rostade hasselnötter och myltade hjortron

Välkomna att boka bord.

Meny