Catering meny

  1. Hem
  2. Catering meny

Catering

Här på Hotel Vännäs jobbar vi för att försöka tillfredställa alla gäster och smaker. Därför har vi kommit fram till att det bästa är att låta gästen själv komponera sin egen meny. Önskas något annat som inte finns med på menyn så är det bara att säga till.

 Catering meny

FÖRRÄTTER:

Klassisk toastskagen, 60 kr

Tartar på gravad lax och ingefärstzatsiki 50:-

Rökt rensteksröra smaksatt med pepparrot, serveras på en toast, 68 kr

Västerbottenostpaj med sikrom, creamfraiche & hackad lök, 90 kr

Cheese cake på kavring toppas med gravad älg & örter, 90 kr (minst 12 personer)

Cevich på handskalade räkor & lax, 65 kr

VARMRÄTTER:
Alla priser är per portion med ett alternativ av potatis/ris och en sås

Fläskfilé, 110 kr

Oxfilé, 195 kr

Benfri fläskkotlettrad, 95 kr

Kycklingfilé, 95 kr

Laxfilé, 120 kr

Rödingfilé, 175 k

Potatis/ris: 

Potatisgratäng, klyftpotatis, balsamico & vitlöksrostad mandelpotatis,
potatispuré, bakadpotatis, potatissallad och risotto.

Sås:              

Rödvinssås, peppar- och conjaksås, bearnaisesås,
ädelostsås, hummersås, vitvinssås, örtdressing

Valfria tillbehör med pris per/port:

Confit bakad coctailtomat & charlottenlök, 20 kr

Rattatiol ( tomatiserad grönsaksblandning) 15 kr

Grönsallad, 10 kr

Smörlungad svamp, 15 kr

Rostade rot & grönsaker, 15 kr

Hembakat bröd m örtsmör, 10 kr

DESSERT:

Kladdkaka med bärkompott och vispad grädde, 45 kr

Lime marinerad färsk frukt med vaniljsås, 55 kr

Passions cheesecake med bärkompott, 65 kr

Vaniljpanacotta serverad på en halloncoulis, 60 kr

 

 

Meny