Bröllopsmeny

  1. Hem
  2. Bröllopsmeny

Här nedan ser ni några förslag hur en bröllopsmeny kan se ut hos oss!

Välkommen att boka in ett möte så kan vi titta efter vad just ni har för önskemål.
Vi komponerar gärna ihop en speciell meny för just er, där vi utgår från era favorit smaker.

/ Lisa Persson, Kökschef

Vår/sommar meny (maj-augusti)

Förrätt:

Svensk sparris & Coppa från Hansens charkuteri
Krasse majonnäs, parmesan & krutongflarn. 105 kr

Fisk & skaldjursterrin
Dillmajonnäs, citrontopika, råhyvlade primörer & krispig surdeg. 95 kr

Tartar på vildfångad lax
Picklad gurka, sojamajonnäs, mandelpotatischips & löjrom. 85 kr

Varmrätt:

Svensk oxfilé med potatisterrin
Dragon crème, sommar primörer samt rödvinssås. 250 kr  

Kalvrygg & mandelpotatispuré
Mild vitlöks crème, sparris, sojabönor & kalv sky. 240 kr

Röding från Landö med färskpotatis
Sandefjordsås, sikrom, syrlig äpple & gurksallad samt brynt smör. 230 kr

Dessert:

Vit & mörk chokladmousse
Lime & mynta marinerade jordgubbar samt honungsflarn. 95 kr

Inlagda & råstekta rabarber
Vaniljskum, stekt sockerkaka & rostad vitchoklad. 90 kr

Bröllopstårta. 70 kr

Höst/vinter meny (september-april)

Förrätter:

Västerbottensostpaj
Vispad crème fraiche, 30 g sikrom & rödlök. 100 kr

Gravad älg med jordärtskockpuré
Picklad svamp, jordärtskockschips toppas med löjrom. 120 kr

Husets lättrökta röding
Blomkålspuré, syrade vintergrönsaker & friterad savojkål. 105 kr

Varmrätter:

Ren innanlår
Karamelliserad  kål, timjan & lingon sky samt smörstekt svamp. 290 kr

Brödstekt gös
Havskräftsås, ragu på svamp, smålök & vindelrökt sidfläsk serveras med rotselleripuré. 250 kr

Svensk fläskfilé
Krokett på fläsklägg, morotspuré, ingefära & calvados skum samt potatiskaka. 195 kr

Dessert:

Pannacotta på vilda hallon
Lakritsmaränger , rostad vitchoklad & rårörda bär. 95 kr

Crème brule
Rårörda hallon & sorbe . 90 kr

Bröllopstårta. 75kr

Vid köp av dessert + bröllopstårta drar vi av 20 kr på tårtan.

Serveringsavgift för egen bröllopstårta, 40 kr.

Tillval till bröllopspaket:

Snittar. Fr. 15 kr/st
Färska jordgubbar. 25 kr/pers (endast sommaren)

Dessertvin till dessert. 45 kr
Viktning. Fr. 15 kr
Snacks. Ex. nötter/chips. 15 kr/person

Meny