Snart är fredagen här, kom ihåg att boka både om ni vill äta här eller ta take away så att vi kan förbereda.
18.00 är sista beställning på plats.

Förrätt:
*Klassisk toast skagen på handskalade räkor med smak av pepparrot och citron, 90 kr

*Råbiff på oxfilé, picklad lök, sojamajonnäs, friterad grönkål och parmesan. 120 kr/ 220 kr hela med pommes

Varmrätt:
*Hotellets biff a la Rydberg på tärnad oxfilé, friterad potatis, karamelliserad lök och 63° ägg. 220 kr

*Norrländsk lammentrecoté med krossad kulpotatis med salvia och brynt smör, rödvinssås samt rostade betor toppad med chevré. 220 kr

*Friterad Chevréost, rostade betor och potatis samt friterad grönkål och picklad lök. 200 kr

Dessert:
*Vitchokladpannacotta toppad med citronmarinerade hjortron. 100 kr

Meny