Vecka 8

Måndag:
Alt 1, Stuvade makaroner med stekt falukorv 
Alt 2, Ugnsbakad vit fisk med feta, tomat & oliv täcke, serveras med Pilaffris

Tisdag
Alt 1, Bruna bönor med stekt fläsk & (kokt potatis)
Alt 2,  Chili con carne med ris

Onsdag
Alt 1, Ugnsbakad fisk med räksås & kokt potatis
Alt 2, Blomkål-, broccoli- & kassler gratäng med kokt potatis  

Torsdag:
Alt 1, Pasta med Kyckling i paprika & vitlökssås 
Alt 2, Lever biff med gräddsås & kokt potatis

Fredag:
Alt 1, Helstekt kotlettrad med bearnaisesås & stekt potatis
Alt 2, Chili på högrev med surdegsbröd, gräddfil & nachos

Vegetarisk:  “Grynotto” med Helrostad blomkål & Vintersallad

Soppa: Savoykål & blomkålssoppa med räkor.

(vi reserverar oss för ändringar av lunchen)

Meny